Az Ön mosolya

a mi sikerünk!

Az Ön mosolya

a mi sikerünk!

Az Ön mosolya

a mi sikerünk!

“Míg élsz, egyre tanulj és

soha abba ne hagyd!"

Seneca

Családi vállalkozásunkban csendes, nyugodt, barátságos környezetben várjuk pácienseinket. Csapatunkra a tapasztalat és a friss fiatalos lendület együttese jellemző.

A fogorvosi magánvállalkozást néhány évtizede Dr. Belle László hozta létre, aki sokéves tapasztalattal és rutinnal a háta mögött a mai napig élvezettel végzi munkáját. Lánya Dr. Belle Barbara és férje Dr. Vidolovics Ákos a friss fiatalos lendületet, a modern technológiát és szemléletet hozták a csapatba. Így mindezek ötvözete eredményezi, hogy betegeink különféle korosztálya számára és megelégedésére, teljes körű fogászati ellátást tudunk nyújtani.

Rendelési idő: Telefonos bejelentkezés alapján, a hét minden napján, akár hétvégén is.

Az Ön mosolya

a mi sikerünk!

Családtagjaink és egyben kollégáink körében igyekszünk megoldást találni a legnehezebb fogászati problémákra is.

Ennek érdekében számos alkalommal veszünk részt az érdeklődésünknek és kíváncsiságunknak leginkább megfelelő különféle szakmai programokon, ahol alakítjuk szemléletünket, gyarapítjuk tudásunkat. Ezáltal tudjuk pácienseinknél a legkorszerűbb fogászati eljárásokat alkalmazni és szükség szerint a legmodernebb megoldásokat nyújtani.
Rendszeres résztvevői vagyunk a nemzetközi implantológiai kongresszusoknak. Elsajátítottuk a gépi gyökérkezelés többféle módozatát, a fémmentes pótlások lehetőségeit, esztétikai fogászati megoldásokat...

Elérhetőség

Dr. Belle Barbara

Esztétikai és konzerváló fogászat,
endodontia, fogpótlások, gyermekfogászat

Dr. Vidolovics Ákos

Szájsebészeti beavatkozások, implantológia,
csontpótlás, fogpótlások, gyökérkezelés